Om GTK

Stiftet 2014 som selvstændig forening efter udtrædelse, efter mange gode år, af GSK. Vi satser på at være en familievenlig klub med mulighed for hygge og træning så alle kan være med, men stadig med en stærk elite der kan begå sig både nationalt og internationalt. 

Vi er en lille klub med ca. 50 medlemmer (heraf 40 triatlet pladser). Vi har faste træningsdage tirsdag og torsdag fra kl. 19. Vi starter med løbetræning og derefter er der svømmetræning fra 20:45. Svømmetræningen disse to aftener er kun for medlemmer med et triatlon-medlemskab. Den resterende træning styres vores Facebookgruppe "GTK medlemmer", som kun er for medlemmer af Glostrup Triathlon Klub. Her vil man som medlem også kunne se træningsprogrammer, events m.v.

Hvis du ikke har brug for svømmetræning er der mulighed for at melde sig ind som duatlet, det giver mulighed for svømning uden træner om fredagen, morgensvømning alle ugens dage og selvfølgelig deltagelse i alle klubbens øvrige aktiviteter med løbe- og cykeltræning. For at læs mere om træningstider klik her. Fra 2018 giver et Duatlonmedlemskab også et tri-licens, snak med svømmetræneren inden du kaster dig ud i det uden ordentlig svømmetrænings forberedelse!

Igen i 2020 er det vores mål at have så mange medlemmer som muligt med til:

Herudover plejer vi at stå som trafikvagter til KMD Ironman Copenhagen d. 16/8  ved~3 trafikvagter, mødetid 6:30 - ca. 11:30 ved Strandlodsvej/Uplandsgade krydset hvor vi dirigerer busser fra Ved Amagerbanen ud af Strandlodsvej (Ironman CPH). Dette giver et økonomisk bidrag til klubben, og giver god mulighed for at heppe på de medlemmer, som deltager i Ironman CPH lige efter de er kommet op ad vandet!